Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını - serbestiyet.com _ Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Antalya Orman Yangını : Antalya'da orman yangını - serbestiyet.com _ Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.. 10 haziran 2018 pazar, 13:00. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

1 saatte kontrol altına alındı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına antalya, kumluca, finike ve kemer'den gelen 100 orman işçisi karadan. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Antalya'da büyük orman yangını
Antalya'da büyük orman yangını from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya kumluca'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

1 saatte kontrol altına alındı.

Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 1 saatte kontrol altına alındı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Antalya'da orman yangını - Asayiş Haberleri - Karaman ...
Antalya'da orman yangını - Asayiş Haberleri - Karaman ... from www.imaret.com.tr
Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Henüz çıkış nedeni belli olmayan ve rüzgarın etkisiyle ilerleyen. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.

Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir.

Antalya'da orman yangını! Çok sayıda arı kovanı zarar ...
Antalya'da orman yangını! Çok sayıda arı kovanı zarar ... from images.bursadabugun.com
Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. 1 saatte kontrol altına alındı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma tarafından tahliye edilmiştir.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz koylar mevkiinde bulunan ormanlık alanda saat 10.30 sıralarında orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. 10 haziran 2018 pazar, 13:00. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında şu ana kadar 20 hektarlık alan yandı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı antalya yangın. Antalya afad müdürlüğü'nden 1 ekip bölgede görevlendirilmiştir.